Trancelation, nowa językowa zręcznościówka, już dostępna na Steam w Early Access!
Kopiuj tekst

Studio MythicOwl właśnie ogłosiło, że ich najnowsza produkcja, Trancelation, jest od dziś dostępna we Wczesnym Dostępie na platformie Steam! To jedyne w swoim rodzaju połączenie gry językowej z dynamiczną, przykuwającą wzrok zręcznościówką!

[DO NATYCHMIASTOWEJ PUBLIKACJI - 17.10.18, Warszawa, Polska]

Trancelation to gra arcade, osadzona w świecie fraktali, wypełniona muzyką elektroniczną, neonowym klimatem oraz... tłumaczeniami! Została zaprojektowana tak, by poprawiać umiejętności językowe i sprzyjać zapamiętywaniu nowych słów. Dynamiczne, zmieniające się wraz z muzyką otoczenie wymagać będzie od graczy skupienia i uważnego dopasowywania tekstów pojawiających się na ekranie. Pokonując kolejne poziomy, będą oni musieli zwracać szczególną uwagę na zbliżające się ściany i różnego rodzaju wrogów!
Twórcy zdecydowali się na wypuszczenie gry we Wczesnym Dostępie, aby zebrać uwagi i opinie graczy, w oparciu o które będą rozwijać grę aż do momentu premiery. Gra została pierwszy raz zaprezentowana podczas PGA 2017 i od tamtej pory MythicOwl zbiera feedback zainteresowanych osób, implementując najciekawsze propozycje i rozwiązania w Trancelation.

Najnowsza produkcja MythicOwl oferuje około 200 list słówek w 7 językach (angielski, polski, hiszpański, francuski, niemiecki, rosyjski i chiński). Oprócz tego gracze mogą tworzyć i dzielić się swoimi własnymi zestawami, dzięki czemu biblioteka dostępnych pakietów wciąż będzie się powiększać, a tym samym trafiać do coraz większej liczby odbiorców. Możliwe jest również importowanie istniejących list słówek z najpopularniejszych aplikacji do nauki języków!

Trancelation jest już dostępne na platformie Steam. Zanurz się w świecie neonowych fraktali lub dodaj grę do listy życzeń i obserwuj jak rośnie razem ze społecznością!

GŁÓWNE CECHY
• Unikalne połączenie gry zręcznościowej i platformy do nauki języków
• Dynamiczna, angażująca rozgrywka, pełna neonów i fraktali
• Zadania, dzięki którym nauczysz się przypominać sobie znaczenia słów niemal natychmiastowo
• Ścieżka dźwiękowa łącząca najlepsze elementy muzyki elektronicznej i trance
• Energetyzująca atmosfera, skąpana w neonowej estetyce
• Możliwość tworzenia własnych list słówek oraz dzielenia się nimi z innymi graczami – nieskończenie wiele zawartości do nauki!

O Trancelation:
Steam: https://store.steampowered.com/app/716560/Trancelation/
Presskit: http://files.mythicowl.com/sCF52FZ
Strona www: http://www.mythicowl.com/trancelation/
Facebook: https://www.facebook.com/trancelation/
Twitter: https://twitter.com/trancelat

O MythicOwl:
MythicOwl to firma tworząca niezależne gry i aplikacje edukacyjne, skupione na przekazywaniu wiedzy i zachęcaniu do zdobydwania nowych umiejętności. Ustanowiona w 2014 przez Tomasza Mularczyka. Twórcy Parenting Hero, Hexologic, obecnie pracujemy nad Trancelation.
Strona www: www.mythicowl.com
Facebook: https://www.facebook.com/MythicOwl/
Twitter: https://twitter.com/MythicOwlGames
Powiązane artykuły
Trancelation, a neon arcade game about language learning, is now available on Steam’s Early Access!

MythicOwl studio has just announced that their newest production, Trancelation, is now available on Steam’s Early Access! It’s a one of a kind mix of a language learning game and a flashy arcade that packs the best of both worlds!
MythicOwl’s Trancelation launches on Early Access October 17th

Get your lingo skills ready! Trancelation, a unique neon arcade game about translating words to the rhythm of electronic music, is right around the corner as it arrives on Early Access later this month!
Trancelation is a vibrant arcade game set in a world of fractals that will improve your language skills

MythicOwl, an indie studio behind a popular puzzler, Hexologic, has announced their new game – Trancelation. It is a unique experience designed to improve our language learning skills and word memorization mixed with a classic, arcade game, that’s purely about fun. Trancelation is expected to be released in Q1 2019.
Hexologic, a popular sudoku-like puzzler to receive huge content update, now available with 30% discount

If you’re into logic games, you probably heard about Hexologic - beautifuly designed, addictive sudoku-like puzzler with a mindful twist, developed by MythicOwl. The studio is working on a huge content update, that will be released soon on all supported platforms and now you can grab it with 30% discount on Steam!
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.